Minor Threat

1 Mar

Minor Threat, a banda que iniciou o movimento Straight Edge. Formada em Washington DC, lá pelos anos 80, por Ian Mackaye (vocalista) e Jeff Nelson (baterista), ambos ex-membros de Teen Idles.

Ao contrário de outras bandas de hardcore da época, que apenas propunham a “destruição” do mundo, as letras de Ian MacKaye propunham algo diferente, melhorar e talvez até reconstruir o mundo.

Após o fim do Minor Threat, MacKaye fundou Embrace, também com pouco tempo de vida, e mais tarde os consagrados Fugazi.

Discografia

Álbuns 1983 – Out of Step

EP’s

1981 – Minor Threat

1981 – In My Eyes

1985 – Salad Days

1989 – Minor Threath – Complete Discography

Minor Threat –  Complete Discography 44.16 MB

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: